Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Διατηρήθηκε στην κορυφή ο Άρης (video)

Γ’ Εθνική: Διατηρήθηκε στην κορυφή ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 17:38
Στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε ο Άρης, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Αρναίας στο «Κλ. Βικελίδης» και συνεχίζει να συγκατοικεί στην κορυφή με την Καβάλα, που κέρδισε με ίδιο σκορ τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

4η συνεχόμενη νίκη για τον Άρη, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Αρναίας και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Καβάλα.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος μπήκε ορεξάτη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τέρμα του Γκόλια, ενώ στο 24’ ο Πόι με προβολή «έγραψε» το 2-0 για τους «κίτρινους».

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Καπνίδη και Ατματζίδη για να πετύχουν ακόμα ένα γκολ στο πρώτο μέρος ωστόσο στο 45’ ο Απόλλωνας μείωσε κόντρα στη ροή του αγώνα με κεφαλιά του Γεωργίου.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με τον Άρη να μην απειλείται και μάλιστα θα μπορούσε να «σφραγίσει» τη νίκη έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Καπνίδη (61’), ενώ στις καθυστερήσεις ο Πόι δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Καραβελίδη.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (77’ Χιντασέλι), Σουνάς, Ατματσίδης (72’ Λεμονής), Πόι, Καπνίδης (89’ Ρένια).

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος (87’ Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (72’ Αποστολάκης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.