Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 16:57
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο στο «Καραϊσκάκη», ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 4-2 από τη Ξάνθη στα Πηγάδια και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή απώλεια του Ολυμπιακού, μένοντας στο +4 από την κορυφή. Δύο γκολ ο Καπετάνος (7’, 88’), από ένα οι Λουσέρο (46’), Κλέιτον (77’), μείωσαν με Κλάους (38’) και Μακ (82’) οι φιλοξενούμενοι.

Απότομη προσγείωση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 4-2 από τη Ξάνθη στα Πηγάδια και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με 7 βαθμούς από τον 2ο Ολυμπιακός, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μειώσει ακόμα και στο -3 τη διαφορά από την κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Ξάνθη η οποία κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του Καπετάνου, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε με πλασέ τον Γλύκο για το 1-0 των γηπεδούχων.

Μετά το σοκ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου και στο 38’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Κυριακίδη.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Ξάνθη μπήκε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 47’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Λουσέρο να «γράφει» το 2-1 με ωραίο σουτ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και στο 77’ η Ξάνθη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με πλασέ του Κλέιτον.

Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα, με τον Μακ να μειώνει στο 82’, όμως στο 88’ μετά από αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καπετάνος με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ της Ξάνθης.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Αναστασιάδη να ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι-τελικό με τη Γκινγκάμπ όπου κρίνεται το μέλλον της στην Ευρώπη.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον (80' Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (90'+1' Ομπόντο).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Βίτορ, Κάτσε (57' Μακ), Τζανδάρης (80' Μάρτενς), Γκολάσα, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (57' Σαλπιγγίδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.