Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα γκέλα η Νάπολι (video)

Σέριε Α: Νέα γκέλα η Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 15:51
Την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από Γιουβέντους και Ρόμα έχασε η Νάπολι, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Έμπολι στο «Σαν Πάολο», παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0!

Ακόμα μια απώλεια τη φετινή σεζόν για τη Νάπολι, καθώς η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Έμπολι στο «Σαν Πάολο» και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ισοπαλίες των Γιουβέντους (0-0 με Φιορεντίνα) και Ρόμα (2-2 με Σασσουόλο).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19’ με τον Βέρντι ενώ στο 53’ «πάγωσαν» για δεύτερη φορά το «Σαν Πάολο», πετυχαίνοντας γκολ με τον Ρουγκάνι.

Η Νάπολι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Ζαπάτα -που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό- να μειώνει στο 67’ σε 2-1, ενώ στο 72’ ο Ντε Γκουζμάν έφερε το παιχνίδι στα ίσα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Οι «παρτενοπέι» προσπάθησαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 90+4’ με τον Ντε Γκουζμάν, ωστόσο ο Σέπε –που αγωνίζεται στην Έμπολι ως δανεικός από τη Νάπολι- απόκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 2-2 μέχρι το φινάλε.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία της Νάπολι -που αποδοκιμάστηκε- δίνοντας την ευκαιρία σε Τζένοα και Σαμπντόρια να την ρίξουν στην 5η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.