Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και -3 για Σίτι, φωνές από Έβερτον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη και -3 για Σίτι, φωνές από Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 22:09
Με αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Μίλνερ και εκτέλεσε εύστοχα ο Τουρέ, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-0 την Έβερτον στο «Έτιχαντ» και μείωσε στους τρεις τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Δύο κόκκινες χάρισε στους γηπεδούχους ο Μάρινερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο της Νιούκαστλ (κέρδισε με 2-1 την Τσέλσι) και με τη νίκη (1-0) κόντρα στην Έβερτον μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι ωστόσο χρειάστηκαν τη βοήθεια της διαιτησίας καθώς ο Μάρινερ χάρισε δύο κόκκινες για εγκληματικά φάουλ των Μανγκαλά και Φερνάντο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 24’ καταλόγισε αυστηρό πέναλτι για μαρκάρισμα του Γιαγκέλκα στον Μίλνερ.

Ο Τουρέ που ανέλαβε την εκτέλεση, «έγραψε» το 1-0 από την άσπρη βούλα, με την Έβερτον να απειλεί μόνο με ένα σουτ του Μιραλάς στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Χάουαρντ απόκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι το σουτ του Πόθο, ενώ ο Χαρτ κράτησε το μηδέν για την Σίτι, λέγοντας «όχι» σε σουτ του Λουκάκου, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Αγκουέρο στο 3ο λεπτό (αποχώρησε με δάκρυα) που δύσκολα θα παίξει στον τελικό με τη Ρόμα που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πέναλτι του Τουρέ:



Το φάουλ του Μανγκαλά:



Το φάουλ του Φερνάντο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.