Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις… γκέλες η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις… γκέλες η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 19:31
Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» και πλέον ετοιμάζεται για τον… τελικό με τη Βασιλεία όπου κρίνεται το μέλλον της στην Ευρώπη.

Νέα εντός έδρας απώλεια για τη Λίβερπουλ, η 5η τη φετινή σεζόν, καθώς οι «κόκκινοι» έμειναν στο 0-0 με την Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ», μην μπορώντας να απειλήσουν σε πολλές περιπτώσεις την εστία των φιλοξενούμενων.

Οι «μαυρόγατες», που είχαν εκτός αποστολής τον Μαυρία, είχαν εξαιρετική παρουσία στο αμυντικό κομμάτι, ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Μπράουν και Γουίκαμ για να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα του Ρότζερς, που ετοιμάζεται για το παιχνίδι-τελικό με τη Βασιλεία.

Ισόπαλο 0-0 έληξε και το ματς της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας στο «Γουαίτ Χαρτ Λέιν», με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να ήταν πιο απειλητικοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Γιορίς, ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για τους «πετεινούς».

Στο 0-0 έμειναν Χαλ και Γουέστ Μπρομ, με την ομάδα του Σαμαρά (εκτός αποστολής) να είχε χαμένο πέναλτι στο 9’, ενώ η ΚΠΡ «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις, καθώς κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.