Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αποθεώθηκε στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, 4η η Βαλένθια

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αποθεώθηκε στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, 4η η Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2013 04:08
Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να έκανε pasillo για την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτή δεν της… χαρίστηκε και παρά τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στο «Βιθέντε Καλδερόν». Στην 4η θέση η Βαλένθια.

Οι «μπλαουγκράνα» γνώρισαν την αναγνώριση από την αντίπαλο τους η οποία σχημάτισε διάδρομο προς τιμήν της εξαιτίας της κατάκτησης του τίτλου, ωστόσο δεν τους άφησαν κανέναν βαθμό στο τέλος, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία.

Το σκορ άνοιξε ο Ρανταμέλ Φαλκάο υπέρ της Ατλέτικο στο 51’ λεπτό του πρώτου μέρους, και παρότι ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε ελαφρά, η Μπαρτσελόνα βρήκε τη λύση και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, αρχικά με τον Σάντσες στο 72’ και ύστερα με αυτογκόλ του Γκάμπι στο 80’.

Στην 4η θέση η Βαλένθια


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Αποθεώθηκε στη Μαδρίτη η Μπαρτσελόνα, 4η η Βαλένθια
Στην 4η θέση «σκαρφάλωσε» –προσωρινά- η Βαλένθια η οποία μετά το 4-0 κόντρα στην Οσασούνα, πέτυχε νέα τεσσάρα, αυτή την φορά στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της και τελικώς έφτασε εύκολα στη νίκη, με τον Σολδάδο να κάνει την αρχή με δύο γκολ(28’ πεν., 34’) ενώ τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι Γκουαρδάδο (62’) και Βαλντές (90+2’).

Έτσι, οι «νυχτερίδε»ς προσπέρασαν την Ρεάλ Σοσιεδάδ με έναν βαθμό στην 4η θέση, η οποία ωστόσο έχει παιχνίδι λιγότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.