Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη»

Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2014 21:55
Μεγάλη νίκη για ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξέφυγε με +5 στην κορυφή δείχνοντας πιο έτοιμος από ποτέ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κλάους (43’) και Περέιρα (49’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Φουστέρ (45+1’), ακυρώθηκε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων στο 90+3'.

Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και ξέφυγε με 5 βαθμούς στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Κλάους (43’) και Περέιρα (49’) τα γκολ για τον «δικέφαλο του Βορρά», με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει προσωρινά με τρομερό γκολ του Φουστέρ (45+1’), ωστόσο δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να βρει τρόπο για να φτάσει την ισοφάριση.

Αρκετά διαβασμένοι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι στο φινάλε διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για γκολ του Τσανδάρη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ένταση στο φινάλε με την είσοδο μερίδας οπαδών στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός του γηπέδου καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη»
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ απειλώντας μόνο με μακρινά σουτ. Στο 8’ ο Φουστέρ και στο 13’ ο Μιλιβόγιεβιτς δεν ανησύχησαν τον Γλύκο, με τον δεύτερο να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 22’ με δυνατό σουτ που έδιωξε δύσκολα ο Έλληνας γκολκίπερ.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 27’ με σουτ του Τσανδάρη που έδιωξε ο Ρομπέρτο, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει στη συνέχεια, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» αμύνονταν σωστά και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να μπει στην περιοχή του.

Μάλιστα στο 43’ η ομάδα του Αναστασιάδη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων, με τον Σκόνδρα να βγάζει στον Αθανασιάδη, ο οποίος από το μισό μέτρο δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Ωστόσο στο 45+1’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με εκπληκτικό γκολ του Φουστέρ ο οποίος έπιασε το σουτ στην κίνηση μετά από κόρνερ του Τσόρι, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στη συνέχεια για κλοτσιά του Μιλιβόγιεβιτς στον πεσμένο Γλύκο αμέσως μετά το γκολ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε αρκετά δυνατά και αφού προειδοποίησε στο 48’ με σουτ του Σαλπιγγίδη, στο 52’ ο Περέιρα, έχοντας αρκετό χώρο μπροστά του, νίκησε τον Ρομπέρτο με άπιαστο βολέ για το 2-1 των φιλοξενούμενων.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ισοφάριση στο 58’, με τον Τσόρι να μην σημαδεύει σωστά όταν ο Γλύκος βρέθηκε εκτός θέσης, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν σημαντικά τον ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασιάδης επέλεξε να ρίξει στο ματς τον Παπαδόπουλο αντί του τραυματία Σκόνδρα και να φέρει τον Σαλπιγγίδη σε ρόλο δεξιού μπακ, με τον Μίτσελ στον αντίποδα να βάζει τους Κασάμι-Ντοσεβί, αντί των Μανιάτη-Αφελάι, ενώ στη συνέχεια ο Μπενίτες μπήκε στη θέση του Μήτρογλου που ήταν εκτός αγώνα και αποδοκιμάστηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 69’ με τον Φουστέρ ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή, ενώ στο 77’ ο Ρατς έδιωξε σωτήρια την σέντρα του Μπενίτες.

Στα υπόλοιπα λεπτά όμως η ομάδα του Μίτσελ δεν μπόρεσε να απειλήσει, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να πετυχαίνει γκολ με τον Τσανδάρη στο 90+3’ ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουϊ, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (61' Κασάμι), Φουστέρ, Αφελάι (61' Ντοσεβί), Τσόρι, Μήτρογλου (67' Μπενίτες).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (52' Παπαδόπουλος), Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης, Γκολάσα, Κάτσε (81' Μάρτενς), Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Περέιρα (90' Μποζαντζίδης), Αθανασιάδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.