Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γκούμας στην Εθνική Νέων

Ο Γκούμας στην Εθνική Νέων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2014 16:24
Ο Γιάννης Γκούμας είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Νέων όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Την πρόσληψη του Γιάννη Γκούμα στον πάγκο της Εθνικής Νέων επισημοποίησε η ΕΠΟ, με τον παλαίμαχο άσο να αντικαθιστά τον Βασίλη Τζαλακώστα, που αποτέλεσε παρελθόν μετά τη ντροπιαστική φιλική ήττα με 10-0 από την Ελβετία.

Ο Γκούμας αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1994 μέχρι το 2009, ενώ όσον αφορά την προπονητική του καριέρα, έχει περάσει για μικρό διάστημα από τους πάγκους της Γλυφάδας και της Πεύκης. Την περασμένη σεζόν βρίσκονταν στο προπονητικό τιμ της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ χρέη προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γκούμας.

Ο Γιάννης Γκούμας γεννήθηκε στις 24/5/1975 στον Αμπελώνα Λάρισας. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών στις 3/2/1999 στον φιλικό αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία 2-1.

Συνολικά, κατέγραψε 45 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη». Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004. Επίσης, συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το EURO 2008, ενώ το 1998 αναδείχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελπίδων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.