Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν μας προβληματίζει η απουσία του Κόστα»

Μουρίνιο: «Δεν μας προβληματίζει η απουσία του Κόστα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2014 21:11
Η απουσία του Ντιέγκο Κόστα στο αυριανό παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ δεν προβληματίζει τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως εμπιστεύεται τους άλλους δύο επιθετικούς της ομάδας. Τι είπε για την ισοπαλία με τη Σάντερλαντ και την εντός έδρας παράδοση των μπλε κόντρα στην Τότεναμ.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ντιέγκο Κόστα στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ (0-0) ήταν η 5η του Ισπανού φορ τη φετινή σεζόν στην Αγγλία με αποτέλεσμα να χάνει το λονδρέζικο ντέρμπι της Τετάρτης με την Τότεναμ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το αν η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας θα επηρεάσει την Τσέλσι, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς έχει στις διάθεση του άλλους δύο ισάξιους επιθετικούς:

«Δεν μιλάμε για τον Ντιέγκο. Εμπιστευόμαστε τους Ρεμί και Ντρογκμπά όπως τον Κόστα. Επομένως ξεχάστε τον, θα πορευτούμε με τους άλλους δύο επιθετικούς για το ματς με την Τότεναμ».

Για το πώς αντέδρασε η ομάδα μετά την ισοπαλία από τη Σάντερλαντ: «Φυσιολογικά. Πως θέλετε να αντιδράσει η ομάδα όταν πραγματοποιεί τέλεια σεζόν; Είμαστε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, πρώτοι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και στους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ. Αγνοούμε την ήττα για τέσσερις μήνες.

Η ομάδα πρέπει να νιώθει πολύ καλά. Όταν έρθει η ήττα, θα πρέπει να νιώθουμε το ίδιο. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά και ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση μας
» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για το ότι η Τότεναμ έχει περίπου 25 χρόνια να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Τσέλσι: «Δεν ξέρω το στατιστικό. Δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό και δεν μιλάω γι’ αυτό στους παίκτες. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα λονδρέζικο ντέρμπι με μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.