Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ονειρεύεται το πρωτάθλημα ο Μπούρμπος

Ονειρεύεται το πρωτάθλημα ο Μπούρμπος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2014 00:36
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος ο οποίος δήλωσε πως βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και ελπίζει στο τέλος η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ο Χρήστος Μπούρμπος απάντησε πως βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εξέφρασε την επιθυμία να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους «πράσινους»:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μακάρι να φτάσουμε στο τέλος ως πρωταθλητές».

Για το ματς: «Σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Ξέραμε ότι μετά από διακοπή δεν είχαμε κερδίσει τις τελευταίες φορές. Είχαμε καλή απόδοση και δεχτήκαμε γκολ από μια ανώφελη φάση. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη, προχωράμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για την δική του απόδοση και το αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα: «Ένιωσα άνετα από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς στην αρχή δεν είχαμε καλή απόδοση. Ωστόσο πλέον ανεβάζουμε απόδοση και συνολικά σαν ομάδα και ατομικά ο καθένας ξεχωριστά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.