Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Πέρασε και από την Πάτρα η ΑΕΚ (video)

Football League: Πέρασε και από την Πάτρα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 20:02
Το 5x5 στη Football League έκανε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα και πέρασε διατηρήθηκε στην κορυφή του Ν. ομίλου. Ντακόλ (4’ πεν.), Πλατέλλας (31’) και Μπαρμπόσα (90’) τα γκολ της «Ένωσης», μείωσε στο 80’ ο Γκατιάγκα μετά από «δώρο» του Ανέστη.

Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος, ούτε η απουσία του Μάνταλου επηρέασαν την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό και έκανε το 5x5 στον Ν. όμιλο, με τις τέσσερις νίκες της να είναι εκτός έδρας!

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την «Ένωση» η οποία μόλις στο 2ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπαλού και ο Ντακόλ το αξιοποίησε νικώντας από την άσπρη βούλα τον Μπαλασάκη, για το γρήγορο προβάδισμα των φιλοξενούμενων!

Μετά το γκολ η Παναχαϊκή κέρδισε μέτρα και απείλησε με δύο εκτελέσεις φάουλ του Ντα Κόστα (9’, 21’), ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα βελτίωσε την κυκλοφορία της και στο 31’ πέτυχε δεύτερο γκολ μετά από ωραία προσπάθεια και τελείωμα του Πλατέλλα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 35’ με δυνατό σουτ του Μαρουκάκη που εξουδετέρωσε ο Ανέστης, με την ΑΕΚ να πηγαίνει με προβάδισμα δύο τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου έλεγχε το ρυθμό και είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Ντακόλ (72’, 78’) για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Αυτό δεν έγινε και στο 80’ η Παναχαϊκή κατάφερε να μειώσει, καθώς μετά από λάθος του Ανέστη που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα, ο Γκατιάγκα «έγραψε» το 2-1. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 90’ ο Μπαρμπόσα διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-1, που φέρνει την ΑΕΚ στην κορυφή του Ν. ομίλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.