Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επίδειξη δύναμης από Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Επίδειξη δύναμης από Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2014 17:29
Μετά τη μεγάλη νίκη της κόντρα στη Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σαουθάμπτον, την οποία κέρδισε με 3-0 στο «Σεντ Μέρις», την προσπέρασε στη βαθμολογία και μείωσε στο -6 τη διαφορά της από την Τσέλσι. Τουρέ (51’), Λάμπαρντ (80’) και Κλισί (88’) τα γκολ των «πολιτών» που έπαιζαν με δέκα από 74’ λόγω αποβολής του Μανγκαλά

Σπουδαίο «διπλό» για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας υποχρέωσαν την Σαουθάμπτον στην πρώτη της εντός έδρας ήττα (3-0) και εκμεταλλεύτηκαν την χθεσινή γκέλα της Τσέλσι, μειώνοντας στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε την υπεροχή και στο 9’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Αγκουέρο, ενώ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 31’ για να πάρει προβάδισμα, με τον Γιόβετιτς να σουτάρει και την Σαουθάμπτον να σώζει αρχικά με τον Φόρστερ και στη συνέχεια με τον Αλντερβάιρελντ που έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν καλή στιγμή στο 28’ με τον Ντέιβις για να προηγηθούν, με τον Χαρτ να κρατάει το μηδέν για τους «πολίτες», οι οποίοι στο 51’ κατάφεραν τελικά να προηγηθούν με ωραίο σουτ του Τουρέ.

Η Σαουθάμπτον προσπάθησε να απαντήσει και της παρουσιάστηκε μεγάλη ευκαιρία στο 71’ καθώς ο Μανγκαλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τη Σίτι με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ωστόσο αυτό δεν επηρέασε καθόλου τους «πολίτες» που πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 80’ με τον Λάμπαρντ, ενώ στο 84’ ο Φόρστερ βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ του Αγκουέρο. Όμως, τέσσερα λεπτά μετά ο Κλισί έτρεξε όλο το γήπεδο και μετά από ασίστ του Αργεντινού, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.