Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2014 16:43
Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς με γκολ του Γουέλμπεκ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε δοκάρι και κάποιες καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Αν και αγχώθηκε, η Άρσεναλ έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες αγωνιστικές.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Γουέλμπεκ στο 60’, με τον Άγγλο άσο να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική ενέργεια του Καθόρλα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, έχοντας ως καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Ράμσεϊ στο 37’, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Γουέστ Μπρομ διαμαρτυρήθηκε για υπόδειξη οφσάιντ στον Μπεραχίνο ο οποίος έφευγε μόνος του προς την εστία του Μαρτίνεζ και στο 60’ ο Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι πιέστηκαν αρκετά στα τελευταία λεπτά, με τους γηπεδούχους να είχαν δοκάρι με τον Μπεραχίνο στο 81’ και κάποιες καλές στιγμές, με το 1-0 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Μπήκε στο 80’ ο Σαμαράς, ενώ να σημειωθεί πως η Άρσεναλ έχασε στο 23’ με τραυματισμό τον Μονρεάλ. Μάλιστα ο Γκιμπς, που πήρε τη θέση του στο αριστερό άκρο, ένιωσε ενοχλήσεις στα τελευταία λεπτά!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.