Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Αν γίνονταν τώρα το Euro, θα καλούσα τον Ντι Νατάλε»

Κόντε: «Αν γίνονταν τώρα το Euro, θα καλούσα τον Ντι Νατάλε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2014 19:05
Με τα καλύτερα λόγια για την Ουντινέζε αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε ο οποίος αποκάλυψε πως θα έπαιρνε στην αποστολή τον Αντόνιο Ντι Νατάλε εάν γίνονταν τώρα το Euro.

Ως παράδειγμα του ιταλικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε την Ουντινέζε των Καρνέζη και Κονέ ο Αντόνιο Κόντε με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας:

«Η Ουντινέζε έχει ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο. Είναι παράδειγμα για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η οικογένεια Πότσο (ιδιοκτήτες του συλλόγου) κάνουν σπουδαία πράγματα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Υπάρχουν σπουδαίες εγκαταστάσεις και όλα όσα χρειάζονται για να γίνεται εξαιρετική δουλειά. Μίλησα με τον Στραματσιόνι, έναν νέο προπονητή που μαζί με τον Μιχαίλοβιτς της Σαμποντόρια είναι ικανοί να πετύχουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί ο Αντόνιο Ντι Νατάλε (έφτασε τα 200 γκολ στη Σέριε Α), με τον Ιταλό τεχνικό να αποκαλύπτει πως εάν γίνονταν σήμερα μια μεγάλη διοργάνωση, τότε θα είχε στην αποστολή τον 37χρονο επιθετικό:

«Αυτά που κάνει είναι τρομερά. Θέλω να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ ότι καλύτερο. Μίλησα μαζί του και του είπα πως εάν γίνονταν σήμερα ένα μεγάλο τουρνουά, τότε θα του χτύπαγα την πόρτα».

Τέλος, ο Κόντε αναφέρθηκε στους νέους γκολκίπερ της Ουντινέζε, Σκουφέτ (18χρονος) και Μερετ (17χρονος), δηλώνοντας πως αν συνεχίσουν έτσι, στο μέλλον θα έχουν θέση στην Εθνική:

«Παρακολουθούμε τους Σκουφέτ και Μέρετ. Δύο σπουδαίοι τερματοφύλακες που τα πηγαίνουν περίφημα στις μικρές Εθνικές ομάδες. Είναι τερματοφύλακες που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι το μέλλον του ιταλικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο για την Ουντινέζε αλλά και για την Εθνική», δήλωσε για τους δύο γκολκίπερ ο Κόντε που μαζί με τον Καρνέζη και τον Μπρκιτς, αποτελούν την ομάδα τερματοφυλάκων του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.