Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελέ: «Δεν μπήκα στην εντατική, δεν είναι κάτι σοβαρό»

Πελέ: «Δεν μπήκα στην εντατική, δεν είναι κάτι σοβαρό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2014 01:23
Ο Πελέ διέψευσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ότι εισήχθη στην εντατική και καθησύχασε τον κόσμο του ποδοσφαίρου τονίζοντας πως δεν έχει κάτι σοβαρό και ότι απλώς μεταφέρθηκε σε ειδικό δωμάτιο για λόγους προστασίας της ιδιωτικής του ζωής.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πελέ να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Σάο Πάουλο διέψευσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου με δηλώσεις του στο twitter:

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας ενημερώσω ότι τα πηγαίνω καλά. Δεν μεταφέρθηκα σε μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά σε ειδικό δωμάτιο του νοσοκομείου μόνο για λόγους προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής.

Εκτιμώ όλους του επισκέπτες που ήρθαν να με δουν, όμως χρειάζομαι ηρεμία για να συνεχίσω την αποθεραπεία και την ανάρρωση. Είμαι ευλογημένος να δέχομαι την αγάπη σας και ευχαριστώ το Θεό που δεν είναι κάτι σοβαρό. Ανυπομονώ να περάσω τις επόμενες ημέρες γιορτής με την οικογένεια μου και ο καινούργιος χρόνος να με βρει με υγεία καθώς έχω προγραμματίσει αρκετά διεθνή ταξίδια. Σας ευχαριστώ
» αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός του Πελέ στο twitter.

Μερικά από τα tweets του Πελέ:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.