Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2014 23:58
Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τη Μπεσίκτας στην Τρίπολη, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το 3ο πολυπόθητο γκολ με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Μπαράλες (72’) και Πάρα (83’) ισοφάρισαν τα γκολ των Μπα (15’) και Τόρε (61’ πεν.).

«Άγγιξε» το θαύμα ο Αστέρας ο οποίος παρότι βρέθηκε να χάνει μέχρι το 72’ με 2-0 από τη Μπεσίκτας στην Τρίπολη, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης που θα του επέτρεπε να ελπίζει για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15ο λεπτό χάρη σε ωραίο γκολ του Μπα, ενώ στο 61’ ο Τόρε με πέναλτι «έγραψε» το 2-0 για την τουρκική ομάδα.

Παρόλα αυτά οι Αρκάδες, που είχαν δοκάρι στο 5ο λεπτό με τον Φερνάντες, δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 62’ με γκολ του Μπαράλες.

Μάλιστα ένα λεπτό μετά ο Χάτσχινσον είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, αφήνοντας τους Τούρκους με αριθμητικό μειονέκτημα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας, ισοφαρίζοντας στο 83’ με τον Πάρα!

Ωστόσο στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τη Μπεσίκτας, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε και τον Αστέρα να χάνει και μαθηματικά τις ελπίδες του για μια ιστορική πρόκριση στους «32»

Έτσι η ονειρική πορεία του Αστέρα στην Ευρώπη, που ξεκίνησε από τις 17 Ιουλίου στο μακρινό Ροβανιέμι, θα λάβει τέλος στο Βελιγράδι, καθώς την τελευταία αγωνιστική οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την ουραγό του ομίλου Παρτιζάν.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Τότεναμ 11
2. Μπεσίκτας 9
3. Αστέρας 5
4. Παρτιζάν 1

Τελευταία αγωνιστική:

Παρτιζάν – Αστέρας

Μπεσίκτας- Τότεναμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.