Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πορτογαλία: Ανατροπή τίτλου για Πόρτο!

Πορτογαλία: Ανατροπή τίτλου για Πόρτο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2013 03:47
Τρέλα πράγματα στην Πορτογαλία! Η Πόρτο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι απέναντι στη Μπενφίκα χάρη σε γκολ του Κέλβιν στο 90+2’, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να προσπεράσει για 1 βαθμό στην βαθμολογία, μια αγωνιστική πριν από το τέλος!

Μπορεί η Μπενφίκα να βρίσκονταν στο +4 από τους «δράκους» πριν από λίγες μέρες, ωστόσο το 1-1 κόντρα στην Εστορίλ την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί και να την στοιχήσει τον τίτλο.

Και αυτό, διότι η Πόρτο κατάφερε να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, κάνοντας μάλιστα ανατροπή του σκορ, και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό υπέρ της Μπενφίκα ο Λίμα, παγώνοντας -προς στιγμήν- το Ντραγκάο, καθώς πέντε λεπτά μετά ο Περέιρα σημείωσε αυτογκολ, φέρνοντας το παιχνίδι ξανά στα ίσα.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτή που κατάφερε να το πετύχει ήταν η Πόρτο, με τον Κέλβιν να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή (πέρασε στο 79’ στο ματς), καθώς ο Βραζιλιάνος με μια υπέροχου ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 90+2’.

Έτσι, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα σκαρφάλωσες στην κορυφή της βαθμολογίας και την επόμενη εβδομάδα καλείται να νικήσει την 3η αλλά αδιάφορη Πάσος Φερέιρα για να κατακτήσει τον τίτλο.
Από την άλλη η Μπενφίκα καλείται να βρει… παρηγοριά στο Γιουρόπα Λιγκ όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Πάσος Φερέιρα, εκτός Ευρώπης η Σπόρτινγκ Λισαβόνας


Πορτογαλία: Ανατροπή τίτλου για Πόρτο!
Ιστορία έγραψε η Πάσος Φερέιρα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ακαντέμικα «σφραγίζοντας» την 3η θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και παράλληλα την παρθενική της συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να επικράτησε με 1-0 της Ολιανένσε, ωστόσο η νίκη της Εστορίλ απέναντι στην Μπέιρα Μαρ (2-1), την άφησε εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.