Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει για «16» η Σπόρτινγκ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει για «16» η Σπόρτινγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2014 00:32
Ζωντανή για την πρόκριση στους «16» έμεινε η Σπόρτινγκ, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Μάριμπορ στη Λισαβόνα και πέρασε στη δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς. Διακόπηκε για 45 λεπτά το ματς λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος, χαμός την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο.

Μόνο η Τσέλσι που εξασφάλισε από σήμερα την πρωτιά θα είναι χαλαρή την τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου, καθώς η κατάσταση είναι ρευστή για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις μετά τη νίκη της Σπόρτινγκ με 3-1 επί της Μάριμπορ.

Οι Πορτογάλοι με γκολ των Μανέ (10’), Νάνι (35’) και Σλιμάνι (65’) πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Μάριμπορ, που μείωσε απλώς με αυτογκόλ του Τζέφερσον στο 42’.

Με τη νίκη, η Σπόρτινγκ ανέβηκε στη 2η θέση με 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη 3η Σάλκε και πηγαίνει για ένα καλό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» κόντρα στην αδιάφορη Τσέλσι για να «κλειδώσει» την πρόκριση, την οποία μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και με ήττα εάν η Σάλκε δεν κερδίσει τη Μάριμπορ.

Μάλιστα, η γερμανική ομάδα κινδυνεύει ακόμα και με την 4η θέση μιας και αν ηττηθεί από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία θα χάσει από τους Σλοβένους την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ!

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 11
2. Σπόρτινγκ 7
3. Σάλκε 5
4. Μάριμπορ 3

Τελευταία αγωνιστική:

Τσέλσι – Σπόρτινγκ
Μάριμπορ - Σάλκε


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.