Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποσύρεται οριστικά ο Σκόουλς

Αποσύρεται οριστικά ο Σκόουλς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2013 02:57
Αντίο για δεύτερη και… οριστική φορά στα γήπεδα θα πει στο φινάλε της σεζόν ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Τον Ιανουάριο του 2012, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε ανακαλέσει την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση όταν και απάντησε θετικά στο κάλεσμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Ωστόσο η αποχώρηση του Σκωτσέζου τεχνικού από πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο την απόφαση του 38χρονου χαφ, ο οποίος τελικώς ανακοίνωσε πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση του:


«Ναι, αυτή τη φορά θα κρεμάσω τα παπούτσια μου μια και καλή. Αυτό που ήθελα να κάνω πάντα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και το έκανα για πολλά χρόνια, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών. Η ομάδα έχει την κατάλληλη ισορροπία για να προχωρήσει και θα συνεχίσει να κυριαρχεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.