Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε μόνος του τη Μπάγερν ο Αγκουέρο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησε μόνος του τη Μπάγερν ο Αγκουέρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2014 23:43
Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (21’ πεν., 85’, 90+1’) η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-2 την Μπάγερν στο Έτιχαντ και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση. Με δέκα από το 20' λόγω αποβολής του Μπενατιά οι Βαυαροί που παρόλα αυτά ανέτρεψαν προσωρινά το σκορ με τους Αλόνσο (40’) και Λεβαντόφσκι (45’).

Το φιλί της ζωής στην Μάντσεστερ Σίτι έδωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 3-2 απέναντι στη Μπάγερν, σκορ που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες των Άγγλων για την πρόκριση.

Οι «πολίτες» κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’, με τον Αγκουέρο να κερδίζει πέναλτι και αποβολή του Μπενατιά και τον Αργεντινό να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο η Μπάγερν δεν πτοήθηκε και παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, έφερε… τούμπα το ματς, με τον Τσάμπι Αλόνσο να «γράφει» το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40’ , ενώ στο 45’ ο Λεβαντόφσκι ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Παρόλα αυτά, ο Αγκουέρο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 85’ ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αλόνσο στο χώρο του κέντρου και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Νόιερ, ενώ ο ίδιος με τρίτο προσωπικό γκολ στο 90+1’, χάρισε την πολύτιμη νίκη στην Σίτι που έπιασε Ρόμα και ΤΣΣΚΑ στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς.

Πλέον οι «πολίτες» χρειάζονται τη νίκη στην έδρα της Ρόμα την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση και παράλληλα απώλεια της ΤΣΣΚΑ κόντρα στη Μπάγερν.

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 12 (13-4)
2. Ρόμα 5 (8-12)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 (6-10)
4. Μαν. Σίτι 5 (7-8)

Επόμενη αγωνιστική:

Ρόμα-Μαν. Σίτι
Μπάγερν ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.