Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πλήγωσε τον Ντι Ματέο η Τσέλσι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πλήγωσε τον Ντι Ματέο η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2014 23:38
Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρώτη εξασφάλισε η Τσέλσι, η οποία διέλυσε με 5-0 την Σάλκε του Ντι Ματέο στο Γκελζενκίρχεν και την έβαλε σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση. Σε εξέλιξη το παιχνίδι της Σπόρτινγκ με τη Μάριμπορ (2-1 σκορ ημιχρόνου) το οποίο διακόπηκε για 45 λεπτά λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος.

Περίπατο έκανε στο Γκελζενκίρχεν η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 5-0 την Σάλκε του πρώην προπονητή της, Ρομπέρτο Ντι Ματέο και εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά του ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για τους «μπλε», καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Τέρι άνοιξε το σκορ και αφού η ομάδα του Μουρίνιο γλίτωσε την ισοφάριση στο 13’, με τον Τσούπο-Μοτίνγκ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, οι Λονδρέζοι «σφράγισαν» τη νίκη από το ημίχρονο χάρη στα γκολ των Γουίλιαν (29’) και Κίρκοφ (44’ αυτ.).

Μάλιστα η Τσέλσι θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο προβάδισμα, καθώς είχε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ένα γκολ, όπως αυτή του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ωστόσο γλίστρησε προτού στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δεν πάτησαν φρένο και πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, με τον Ντρογκμπά να μπαίνει στο παιχνίδι στο 66’ και δέκα λεπτά μετά να «γράφει» το 4-0, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ραμίρες στο 78’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η βαθμολογία:


1. Τσέλσι 11
2. Σάλκε 5
3. Σπόρτινγκ 4 *
4. Μάριμπορ 3 *

*παιχνίδι λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.