Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ισοπαλία για Τζένοα στην επιστροφή του Φετφατζίδη

Σέριε Α: Ισοπαλία για Τζένοα στην επιστροφή του Φετφατζίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2014 00:20
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Τζένοα και Παλέρμο, στο «Λουίτζι Φεράρις», με τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη φετινή Σέριε Α μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Την ευκαιρία να πιάσει τη Νάπολι στην 3η θέση έχασε η Τζένοα, καθώς οι Γενοβέζοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Παλέρμο στο «Λουίτζι Φεράρις» στην επανεμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη στην ενεργό δράση.

Ο Έλληνας άσος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή και αντικατέστησε στον 60ο λεπτό τον Μάτρι, έχοντας μάλιστα συμμετοχή στη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 76’.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τρομερό γκολ του Ντιμπάλα στο 6ο λεπτό, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ με τον Αργεντινό στο 27’.

Η απάντηση της Τζένοα ήρθε τρία λεπτά μετά, με τον Μπερτολάτσι να νικάει με σουτ τον Σορεντίνο για το 1-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο Αντονέλι έχασε ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Στο 35’ η Παλέρμο θα μπορούσε να ξαναπάρει προβάδισμα, με τον Περίν να διώχνει με το ένα χέρι το σουτ του Ντιμπάλα, ενώ στο 59΄οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Βάσκες να σημαδεύει το δοκάρι της Τζένοα.

Ο Περίν κράτησε το σκορ στο 1-1 και στη φάση του 68ου λεπτού, αποκρούοντας εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Κουάισον, και στο 76’ ο Πινίγια έχασε το… άχαστο για τη Τζένοα, καθώς προ κενής εστίας κατάφερε να αστοχήσει.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Τζένοα να περνάει στην 5η θέση με 20 βαθμούς και τη Παλέρμο να πιάνει τη Βερόνα στη 12η θέση με 14.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.