Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στοπ σε Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Στοπ σε Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2014 00:03
Πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες για τη Σαουθάμπτον, καθώς η ομάδα του Κούμαν ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Άστον Βίλα και επέτρεψε στην Τσέλσι να ξεφύγει με +6 στην κορυφή.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί η Σαουθάμπτον, η οποία έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Βίλα Παρκ» της Άστον Βίλα και πλέον ετοιμάζεται για τα τρία δύσκολα παιχνίδια με Μάντσεστερ Σίτι (εντός), Άρσεναλ (εκτός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός).

Οι «Άγιοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 28’ όταν μετά από τραγική έξοδο του Φόρστερ, ο Αγκμπολαχόρ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την Άστον Βίλα, η οποία άντεξε την πίεση της Σαουθάμπτον και στο 78’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Βάιμαν για να «σφραγίσει» τη νίκη.

Αυτό δεν έγινε και στο 81’ ο Κλάιν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα του Κούμαν, που έφτασε τους 26 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Τσέλσι και δύο περισσότερους από την 3η Μάντσεστερ Σίτι.

Στον αντίποδα, η Άστον Βίλα με το βαθμό ανέβηκε στην 16η θέση, ωστόσο αγνοεί τη νίκη από τις 13 Σεπτεμβρίου και το «διπλό» (1-0) στην έδρα της Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.