Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέντε γκολ για να πιάσει τον Μπάτζιο ο Ντι Νατάλε

Πέντε γκολ για να πιάσει τον Μπάτζιο ο Ντι Νατάλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2014 19:36
To 200o του γκολ σε 400 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε στο παιχνίδι της Ουντινέζε κόντρα στην Κίεβο και θέλει ακόμα πέντε γκολ για να πιάσει τον Ρομπέρτο Μπάτζιο. «Θα δούμε αν θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν» δήλωσε ο 37χρονος άσος.

Τι και εάν είναι 37; Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Ουντινέζε, φτάνοντας την Κυριακή τα 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και συνολικά τα 200 στη Σέριε Α σε 400 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Ιταλός επιθετικός θέλει ακόμα πέντε γκολ για να πιάσει τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στην 6η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ναι, στόχος μου είναι να πιάσω τον Μπάτζιο» παραδέχθηκε μετά το ματς με τη Κίεβο (1-1) ο Ντι Νατάλε, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, τόνισε:

«Έχω ακόμα έξι μήνες για να το σκεφτώ. Θα μιλήσω με τη διοίκηση και ότι και να γίνει, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα», δήλωσε ο Ιταλός που αγωνίζεται από το 2004 στην Ουντινέζε και έχει κερδίσει δύο φορές (2010, 2011) το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Σέριε Α, όχι όμως και κάποιο τίτλο.

Το γκολ του Ντι Νατάλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.