Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Φιέστα τίτλου στη Βαυαρία, σώθηκε η Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα: Φιέστα τίτλου στη Βαυαρία, σώθηκε η Βέρντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2013 19:52
Γνωρίζοντας την αποθέωση, η Μπάγερν Μονάχου σήκωσε τη… σαλατιέρα της Μπουντεσλίγκα στη γιορτινή «Άλιανζ Αρίνα» λίγο μετά την άνετη επικράτηση της (3-0) απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Σώθηκε η Βέρντερ, «φωτιά» στη μάχη της 4ης θέσης.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν χαρίστηκαν ούτε στην Άουγκσμπουργκ, η οποία παλεύει για την επιβίωση της στη κατηγορία, και φρόντισαν να αρχίσουν το πάρτι από νωρίς, παίρνοντας τη νίκη με 3-0 χάρη στα τέρματα των Μίλερ (69’), Σακιρι (82’) και Γκουστάβο (87’).

Στη συνέχεια ακολούθησε η φιέστα του 23ου τίτλου της ιστορίας της, όπου παίκτες και κόσμος το πανηγύρισαν με την ψυχή τους λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλει.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιουπ Χάινκες τιμήθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Σώθηκε η Βέρντερ, έχασε την ευκαιρία η Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Φιέστα τίτλου στη Βαυαρία, σώθηκε η Βέρντερ
Με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν να δίνει τη λύση, η Βέρντερ Βρέμης ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Βέζερ Στάντιουμ» και «σφράγισε» την παραμονή της στη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέλγο εξτρέμ στο 22ο λεπτό, και παρά την ισοφάριση του Λάκιτς στο 51’, η ήττα των Άουγκσμπουργκ (3-0 από Μπαγερν) και Φορτούνα (1-2 από Νυρεμβέργη), τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν την παραμονή τους στη κατηγορία μετά το τέλος του αγώνα.

Από την άλλη, η Σάλκε ηττήθηκε με 1-2 μέσα στο Γκέλζενκιρχεν από την Στουτγκάρδη, και δεν κατάφερε να «σφραγίσει» την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, η 5η Φράιμπουργκ, η οποία πήρε το «διπλό» στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ με 2-1, έχει ελπίδες να της πάρει τη προνομιούχο θέση, εφόσον την κερδίσει την τελευταία αγωνιστική όπου και την υποδέχεται στην έδρα της.

Παράλληλα, ελπίδες για την 4η θέση έχει και η Φρανκφούρτη η οποία θα πρέπει όμως να κερδίσει με 5 γκολ τη Βόλφσμπουργκ, και από την άλλη να περιμένει να έρθει ισόπαλο το Σάλκε- Φράιμπουργκ.

Το σώσε στο τέλος με Ρόις η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Φιέστα τίτλου στη Βαυαρία, σώθηκε η Βέρντερ
Με τον Ρόις να πετυχαίνει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα (84’, 88’), η αδιάφορη βαθμολογικά Ντόρτμουντ απέσπασε ισοπαλία (3-3) απέναντι στη γηπεδούχο Βόλφσμπουργκ.

Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μπέντερ, ωστόσο οι γηπεδούχοι γύρισαν το σκορ μέσα σε λίγα με δύο τέρματα του Πέρισιτς (14’, 22΄’), πριν ο Ναλντο στο 26’ να διευρύνει το προβάδισμα τους κάνοντας το 3-1.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη, με τον Ρόις να πετυχαίνει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, δίνοντας έτσι τον βαθμό στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.