Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς η Τσέλσι, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς η Τσέλσι, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2014 19:05
Νέα νίκη για την Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» με γκολ των Κόστα (11’) και Αζάρ (25’) στο πρώτο μέρος, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 της Σουόνσι, διατηρώντας το +8 από τους «μπλε».

Σε αντίθεση με το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι χρειάστηκε πέναλτι στο 90+6’ για να γλιτώσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο «καθάρισε» από νωρίς τη νίκη (2-0) απέναντι σε αυτή του Γιώργου Σαμαρά (έμεινε στον πάγκο), χάρη σε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «μπλε» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 11’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Φόστερ πετυχαίνοντας το 11ο φετινό του τέρμα στην Πρέμιερ. To 2-0 δεν άργησε πολύ, καθώς στο 24', μετά από ασίστ του Φάμπρεγκας (10η στην Πρέμιερ), ο Αζάρ «έγραψε» το 2-0 με σουτ από κοντά.

Στο 29’ η Γουέστ Μπρομ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω επικινδύνου μαρκαρίσματος του Γιακόμπ στον Ντιέγκο Κόστα και η Τσέλσι έχασε στη συνέχεια αρκετές ευκαιρίες –κυρίως στο πρώτο μέρος- για ένα 3ο γκολ, με το 2-0 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε χάρη στις αποκρούσεις του Φόστερ.

Διατήρησε το +8 η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» νωρίς η Τσέλσι, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι (video)
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε τη διαφορά 8 βαθμών από την Τσέλσι, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Σουόνσι, επέστρεψε στις νίκες μετά τη γκέλα απέναντι στην ΚΠΡ και ετοιμάζεται για το παιχνίδι-τελικό κόντρα στη Μπάγερν, όπου κρίνεται το μέλλον της στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους «πολίτες» που βρέθηκαν να χάνουν μόλις στο 9ο λεπτό από γκολ του Μπόνι, όμως στο 19’ ο Γιόβετιτς ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Στο 40’ ο Κλισί σημάδεψε το δοκάρι του Φαμπιάνσκι και τελικώς στο 62’ ο Τουρέ με ωραίο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Σίτι, που επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στη ΚΠΡ (2-2) στο «Λόφτους Ρόουντ».

Στα άλλα παιχνίδια, η Έβερτον με γκολ των Λουκάκου (26’) και Οσμαν (73’) κέρδισε με 2-1 τη Γουέστ Χαμ στο «Γκούντισον Παρκ», με τους φιλοξενούμενους να υποχωρούν στην 5η θέση μετά τη νίκη της Νιούκαστλ με 1-0 κόντρα στην ΚΠΡ (78’ Σισοκό), σκορ που επέτρεψε στις «καρακάξες» να ανέβουν στην τετράδα!

Σπουδαίο «διπλό» για την Μπέρνλι, η οποία με δύο γκολ του Ίνγκς σε ένα λεπτό (12’, 13’), κέρδισε με 2-1 τη Στόουκ, ενώ Λέστερ και Σάντερλαντ έμειναν στο 0-0, με τον Μαυρία να μένει εκτός αποστολής.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.