Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Έχει θέση στη Ρεάλ ο Μέσι»

Αντσελότι: «Έχει θέση στη Ρεάλ ο Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2014 21:04
Στο πλαίσιο της φημολογίας που θέλει τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα, ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ο Αργεντινός να αγωνιστεί στη Ρεάλ. «Έχουμε παίκτες για να καλύψουμε το κενό του Μόντριτς» τόνισε.

Θετική ήταν η απάντηση του Κάρλο Αντσελότι σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Λιονέλ Μέσι θα χωρούσε στο ροστερ τη Ρεάλ:

«Εάν ο Μέσι ταιριάζει στη Ρεάλ; Όλες οι ποιοτικές ομάδες έχουν χώρο για ποιοτικούς παίκτες», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα.

«Προφανώς ο Ρονάλντο θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, ο Αντσελότι εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος ότι ο παίκτης του θα κερδίσει το βραβείο, δηλώνοντας μάλιστα ότι η ερώτηση θα πρέπει να γίνεται για το βραβείο της επόμενης χρονιάς:

«Υπάρχουν κάποιοι όπως ο Τσάμπι Αλόνσο (σ.σ. υποστήριξε τον Νόιερ) που πιστεύουν ότι ο Ρονάλντο δεν θα κερδίσει το βραβείο. Μάλλον ξεχνούν πως ο Ρονάλντο πέτυχε 17 γκολ στο Τσαμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να αναρωτιόμαστε για το ποιος θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα της επόμενης σεζόν, γιατί τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

«Απώλεια ο Μόντριτς αλλά έχουμε παίκτες να καλύψουν το κενό του»

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στο σοβαρό τραυματισμό του Μόντριτς, τονίζοντας πως το ρόστερ της Ρεάλ έχει τη δυνατότητα να καλύψει το κενό του:

«Η απώλεια του Μόντριτς είναι σημαντική, όμως μπορούμε να καλύψουμε το κενό του με άλλους παίκτες. Έχουμε τον Κεντίρα αλλά και τον Ίσκο, ο οποίος μπορεί να παίξει όπου του ζητήσω. Και ο Ιγιαραμέντι μπορεί να παίξει δίπλα στον Κρόος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.