Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Μακ ο ΠΑΟΚ

Χάνει Μακ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2014 00:22
Άσχημα νέα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ρόμπερτ Μακ έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και χάνει τα παιχνίδια με Αστέρα (αν γίνει τελικά το παιχνίδι) και Ντιναμό Μινσκ. Πρόβλημα και με Τζιόλη.

Ο Ρόμπερτ Μακ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σλοβακίας με τη Φινλανδία και παρότι ο ίδιος είχε καθησυχάσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στην κατάφυση του δικεφάλου τένοντα στο αριστερό πόδι.

Έτσι, ο διεθνής άσος θα χάσει το παιχνίδι με τον Αστέρα (αν πραγματοποιηθεί) αλλά και την αναμέτρηση με την Ντιναμό Μινσκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς επέστρεψε ο Αλέξανδρος Τζιόλης και έκανε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κάτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε αποθεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα που προήλθε από χτύπημα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετείχε κανονικά την προπόνηση που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα.

Τέλος, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που την Τρίτη το βράδυ υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.