Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει τόσα προβλήματα και εμείς ασχολούμαστε αν ο Μπαλοτέλι πάει σε κλαμπ…»

Κόντε: «Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει τόσα προβλήματα και εμείς ασχολούμαστε αν ο Μπαλοτέλι πάει σε κλαμπ…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 02:30
Έξαλλος σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε τον Μάριο Μπαλοτέλι έγινε ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τα έβαλε παράλληλα με τους συλλόγους που όπως ισχυρίστηκε δεν βοηθάνε την «σκουάντρα ατζούρα».

Ποιος είδε τον Αντόνιο Κόντε και δεν τον φοβήθηκε! Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Ιταλίας με την Αλβανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «ατζούρι» ξέσπασε κατά των διοικήσεων των συλλόγων που δεν βοηθάνε την Εθνική ενώ τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα σε ερώτηση που αφορούσε τον Μπαλοτέλι (ο οποίος τραυματίστηκε και επέστρεψε στο Λίβερπουλ), ο Κόντε έγινε έξω φρενών:

«Μιλάμε ακόμα για τον Μπαλοτέλι… Έχουμε τόσα προβλήματα που απασχολούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και εμείς ενδιαφερόμαστε για το αν ο Μπαλοτέλι πηγαίνει σε κλαμπ ή όχι. Το βρίσκω γελοίο και παράλογο».

Νωρίτερα ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους κατηγόρησε τους ιταλικούς συλλόγους ότι δεν συνεργάζονται ώστε να βρεθεί λύση και η Εθνική να δώσει ένα επιπλέον παιχνίδι πριν την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις της στα τέλη Μαρτίου, ενώ ξέσπασε και για την κριτική που δέχεται:

«Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν κάνω πίσω όταν έχω να πω κάτι. Κάποιοι άνθρωποι στρουθοκαμηλίζουν και δεν θέλουν να δουν το προφανές. Χρειάζεται να γίνει δουλειά σε μία πολύ δύσκολη περίοδος για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Δουλειά πιο δύσκολη από αυτή που περίμενα και ειλικρινά περίμενα περισσότερη συμμετοχή απ’ όλους.

Βλέπω μικρή θέληση για συνεργασία με την Εθνική. Έχοντας ζήσει την εμπειρία προπονητή σε σύλλογο, ξέρω ότι το μόνο που σκέφτεσαι είναι το τι κάνει η ομάδα σου. Τώρα είμαι στην άλλη πλευρά και αναγκάζομαι να βλέπω αυτά τα παιδιά 8-9 μέρες το πολύ σε ένα μήνα. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ξανά μαζί τους σε τέσσερις μήνες. Μου ζητείται να κάνω σπουδαία δουλειά και να μεταμορφώσω την ιταλική ομάδα. Οπότε δώστε μου την ευκαιρία. Φτιάξτε μου τις συνθήκες για να το πετύχω.

Την μία ημέρα όλοι λένε ότι πρέπει να προκριθούμε κτλ και την επόμενη γυρνάνε την πλάτη και μένω μόνος μου… Πότε θα δείξουμε επιτέλους λίγη αγάπη για την Εθνική και θα σταματήσουμε να κάνουμε μόνο υποδείξεις; Ο κόσμος θέλει να φτιάξουμε ομάδα με αυτοπεποίθηση, οργάνωση, ενότητα κτλ και όλα αυτά σε 8-9 ημέρες. Και κάποιοι ειρωνεύονται…
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.