Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κονέ: «Ήμουν θολωμένος, κατάλαβε ο Μανιάτης» (video)

Κονέ: «Ήμουν θολωμένος, κατάλαβε ο Μανιάτης» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 01:53
Ο Παναγιώτης Κονέ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του σε μία φάση στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Σερβία, όπου πήγε απειλητικά πάνω στον Μάτιτς και στη συνέχεια έσπρωξε, πάνω στα νεύρα του, τον Μανιάτη.

Ένα άγαρμπο χτύπημα του Μάτιτς στο πρόσωπο του Κονέ στο δεύτερο μέρος προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του άσου της Ουντινέζε, ο οποίος κινήθηκε με σηκωμένη τη γροθιά του ενάντια στον παίκτη της Τσέλσι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά έσπρωξε τον Μανιάτη, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Ο Έλληνας μέσος παραδέχθηκε ότι φέρθηκε υπερβολικά, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν κινήθηκε ποτέ εναντίον του Γιάννη Μανιάτη και ότι ο άσος του Ολυμπιακού το αναγνώρισε έπειτα στα αποδυτήρια:

«Είχα μια αντίδραση λίγο υπερβολική, αλλά ήταν εναντίον του διαιτητή και του παίκτη που θεωρώ ότι με χτύπησε σκόπιμο. Νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε λάθος κι έπρεπε να του δώσει απευθείας κόκκινη. Δεν έβλεπα μπροστά μου τη στιγμή με τον Μανιάτη. Μιλήσαμε γι’ αυτό και μετά στ’ αποδυτήρια. Ήμουν πολύ θολωμένος και ο Γιάννης το κατάλαβε. Άλλωστε μου ευχήθηκε καλή ανάρρωση. .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κονέ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς μετά το χτύπημα του Μάτιτς υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στη μύτη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.