Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη στο 89’ για Γερμανία μέσα στην Ισπανία (video)

Νίκη στο 89’ για Γερμανία μέσα στην Ισπανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 00:22
Με γκολ του Κρόος στο 89’ η Γερμανία κέρδισε με 1-0 την Ισπανία στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο, με τον Λεβ να βλέπει τον Μίλερ να αποχωρεί τραυματίας στο 22’.

Σε φιλικό παιχνίδι όπου συγκρούστηκαν η πρωταθλήτρια κόσμου με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Γερμανία κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Ισπανία στο «Μπαλαΐδος» και να πάρει άτυπη εκδίκηση για τις ήττες των τελευταίων ετών (τελικός Euro 2008, ημιτελικός Μουντιάλ 2010).

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν ανανεωμένες και οι ευκαιρίες ήταν λίγες στο πρώτο μέρος, από το οποίο αποχώρησε τραυματίας ο Μίλερ, την ίδια ημέρα που ο Λαμ υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο του στην προπόνηση της Μπάγερν!

Η καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος άνηκε στην Ισπανία χάρη σε σουτ του Ίσκο στο 26’ ενώ Ρούντιγκερ (55') και Νολίτο (59') είχαν κάποιες καλές στιγμές για τους «φούριας ρόχας» στην επανάληψη.

Η Γερμανία απείλησε στο 79’ με τον Φόλαντ και τελικώς το γκολ ήρθε στο 89’, όταν ο Κρόος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στην εστία του Κασίγια, που δεν έκανε σωστή εκτίμηση.

Ισπανία: Κασίγιας (77' Κασίγια), Αθπιλικουέτα, Πικέ (46' Αλμπιόλ), Ράμος (46' Μπάρτρα), Μπερνάτ, Μπουσκέτς (46' Καμάτσο), Μπρούνο, Γκαρθία (70' Καγεχόν), Ίσκο, Νολίτο (77' Πέδρο), Μοράτα.

Γερμανία: Τσίλερ, Χέβεντες, Μουσταφί, Ρίντιγκερ, Ρούντι, Κεντίρα (91' Μπέντερ), Κρόος, Ντουρμ, Μίλερ (22' Μπελαραμπί), Γκέτσε (84' Κρούζε), Φόλαντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.