Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάνας: «Να αντιληφθούν οι παίκτες τι πρέπει να γίνει»

Τσάνας: «Να αντιληφθούν οι παίκτες τι πρέπει να γίνει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2014 21:20
Να αντιληφθούν οι ίδιοι οι παίκτες τι πρέπει να γίνει και να αντιδράσουν τόνισε με δηλώσεις του μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Σερβία ο Κώστας Τσάνας.

Το μπαλάκι στους παίκτες για την εικόνα της Εθνικής έριξε ο Κώστας Τσάνας με δηλώσεις του στη Nova, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ελπίδων και των Νέων να δηλώνει πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διαισθανθούν την κατάσταση στην ομάδα, να αντιληφθούν τι πρέπει να γίνει και αντιδράσουν.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ της (το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής είναι στις 29 Μαρτίου), ενώ τόνισε πως το θετικό είναι ότι ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της παρά τα άσχημα αποτελέσματα:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ της, ενώ ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός ότι ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελπίδων και των Νέων και πρόσθεσε:

«Υπάρχει το επίπεδο, η ποιότητα και η ιστορία. Δεν υπάρχει χρόνος για πισωγύρισμα. Είναι κάποια πράγματα που ορισμένες φορές βγαίνουν κι ορισμένες όχι. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να διαισθανθούν την κατάσταση στην ομάδα.

Όταν ξεκινάς κάτι και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, πρέπει να βρεις την αιτία και να δουλέψεις πάνω σε αυτή. Το σημαντικότερο όμως, είναι οι παίκτες να αντιληφθούν τι πρέπει να γίνει
».

Για το παιχνίδι: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση κι ένα σε νεκρό χρόνο. Σε αυτήν την ομάδα βλέπεις θετικά στοιχεία, υπάρχουν παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν. Προέχει η ηρεμία και μία σκέψη για το επόμενο ματς. Να ξεκινήσουμε από εκεί και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.