Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα ήττα και… κατρακύλα  (video)

Νέα ήττα και… κατρακύλα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2014 20:54
Ακόμα μία ήττα, έστω και σε φιλικό, για την Εθνική μας ομάδα, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τη Σερβία στα Χανιά και αναμένεται να πέσει κάτω από την 18η θέση στην κατάταξη της FIFA. Τα γκολ των Σέρβων οι Πέτροβιτς (60’) και Γκουντέλι (90+1’), ευκαιριες με το σταγονομετρο δημιούργησε η Ελλάδα.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα-ντροπή από τα Ν. Φερόε και την αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο, η Εθνική έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι προβληματικό πρόσωπο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Σερβία σε φιλικό που διεξήχθη στα Χανιά και αναμένεται να υποχωρήσει κάτω από την 18η θέση στην κατάταξη της FIFA.

Ο Πέτροβιτς με κεφαλιά στο 60’ και ο Γκουντέλι με εκπληκτικό μακρινό σουτ που άφησε άγαλμα τον Γλύκο στο 90+1’, χάρισαν τη φιλική νίκη στους Σέρβους, που είχαν να κερδίσουν από ένα φιλικό με τη Τζαμάικα τον Μάιο.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με την Εθνική να μην μπορούσε να απειλήσει και τη Σερβία να είχε δύο καλές στιγμές στο φινάλε με εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς (38’) και πλασέ του Μίτροβιτς (44’) , με τον Γλύκο να ήταν σε ετοιμότητα και στις δύο φάσεις.

Στην επανάληψη, η Ελλάδα, που είχε στον πάγκο της τον Κώστα Τσάνα, μπήκε πιο δυνατά και είχε καλή ευκαιρία στο 50’ με σουτ του Χριστοδουλόπουλου που έδιωξε ο Στοΐκοβιτς, ο οποίος είπε «όχι» και σε σουτ του Κονέ στο 63’.

Το γκολ του Πέτροβιτς (60’) ανάγκασε την Εθνική να πιέσει για την ισοφάριση, ωστόσο δεν μπόρεσε βρει διαδρόμους για να απειλήσει τους Σέρβους, έχοντας για καλή στιγμή μόλις μια κεφαλιά του Μάνταλου στο 86’ μετά από φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

Τελικώς στις καθυστερήσεις ο Γκουντέλι με τρομερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκορ που αφήνει την Εθνική χωρίς νίκη από το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ.

Ελλάδα: Γλύκος, Τοροσίδης (61’ Μπακάκης), Βύντρα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (73’ Μόρας), Μανιάτης, Κονέ (64’ Τζιόλης), Σάμαρης (79’ Μάνταλος), Μαυρίας (71’ Κολοβός), Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης (64’ Γκέκας).

Σερβία: Στοϊκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Τόσιτς Ντούσκο (89' Ρουκάβινα), Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς (82' Γκουντέλι), Μάτιτς, Γιόζιτς (66’ Τζούρισιτς), Μάρκοβιτς (66’ Λάζοβιτς), Τόσιτς Ζόραν, Μίτροβιτς.

Τα γκολ:




Η αντίδραση του Κονέ μετά το φάουλ του Μάτιτς:


Το… άγαρμπο χτύπημα του Μάτιτς στο πρόσωπο του Κονέ στο δεύτερο μέρος προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του δεύτερου, ο οποίος κινήθηκε με σηκωμένη τη γροθιά του εναντίον του άσου της Τσέλσι, ωστόσο συγκράτησε τα νεύρα του. Παρόλα αυτά λίγα δευτερόλεπτα μετά έσπρωξε τον Μανιάτη, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος της Ουντινέζε θα υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στη μύτη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.