Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Πίνο στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Με Πίνο στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2013 03:37
Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε ο Μίτσελ, ο οποίος συμπεριέλαβε τον Πίνο για πρώτη φορά μετά την τιμωρία του, αλλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για ψυχολογικούς λόγους. Εκτός ο Γκρέκο.

Στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» πριν τον τελικό του Σαββάτου με τον Αστέρα, ο Ισπανός τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, και στο τέλος ανακοίνωσε την 20μελές αποστολή.

Σε αυτή βρίσκεται ο Πίντο ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τη λήξη της τιμωρίας του, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα για ψυχολογικούς λόγους. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Ρουγκάλας.

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Γκρέκο άλλα και οι Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, ενώ δεν υπολογίζονται οι Πάντελιτς, Γιαννιώτης και Ντιακιτέ.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη μέσω κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα και ύστερα ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά:


Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.