Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δύο παιχνίδια σε ένα 24ωρο ο Κάρολ!

Δύο παιχνίδια σε ένα 24ωρο ο Κάρολ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2014 19:09
Τι και εάν χθες ο Ρόι Κάρολ βρίσκονταν στο Βουκουρέστι για το παιχνίδι της Β. Ιρλανδίας με την Ρουμανία; Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού υπερασπίστηκε την εστία της Νοτς Κάουντι στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόβεντρι, κρατώντας μάλιστα το μηδέν.

Δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος μετά το χθεσινό παιχνίδι της Β. Ιρλανδίας με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro, υπερασπίστηκε την εστία της Νοτς Κάουντι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόβεντρι, όπου η ομάδα του πήρε τη νίκη με 1-0.

Το συγκεκριμένο γεγονός θύμισε λίγο-πολύ τα δύο διαφορετικά παιχνίδια που είχε δώσει την ίδια ημέρα, τον Νοέμβριο του 1985 ο Σόρεν Λέρμπι. Ο παλαίμαχος Δανός μέσος αγωνίστηκε μέχρι το 58ο λεπτό σε παιχνίδι της Εθνικής Δανίας με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στη συνέχεια πέταξε με ιδιωτικό τζετ στη Γερμανία ώστε να ενισχύσει τη Μπάγερν στον αγώνα Κυπέλλου με τη Μπόχουμ!

Αντίστοιχο γεγονός είχε συμβεί το 1987 με τον νυν τεχνικό της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Ουαλίας με τη Τσεχοσλοβακία στη Πράγα για τα προκριματικά του Euro και λίγες ώρες μετά μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Γκλάντμπαχ για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.