Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τελειώνει» ο Ρανιέρι, «αγκάθι» το οικονομικό

«Τελειώνει» ο Ρανιέρι, «αγκάθι» το οικονομικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2014 01:25
Ειλημμένη είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση της ΕΠΟ να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ήττα-ντροπή από τα Ν. Φερόε. Τεράστια η αποζημίωση του.

Μετά το παιχνίδι ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για την κάκιστη εικόνα της Εθνικής, ωστόσο δεν εμφανίστηκε πρόθυμος να αποχωρήσει παρά τα αποτελέσματα που έχουν φέρει την Ελλάδα στην τελευταία θέση του ομίλου της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Σαρρής για να του ανακοινώσει την απόφαση του.

Παρόλα αυτά, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο Ρανιέρι να αποζημιωθεί…. Ο 63χρονος έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν 800.000 ευρώ και θα πρέπει να πάρει όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει σε περίπτωση απόλυσης!

Το σενάριο δεν θεωρείται άγνωστο για τον Ρανιέρι, ο οποίος έχει απολυθεί 5 φορές τα τελευταία 10 χρόνια, κερδίζοντας περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΕΠΟ, Παύλο Παπαδημητρίου να δηλώνει στην ΝΕΡΙΤ:

«Δεν έχει γίνει συμβούλιο. Οι άνθρωποι μιλούν μεταξύ τους. Δεν έχει προκύψει επαφή του προέδρου με τον προπονητή. Δεν ελήφθησαν και ούτε θα ληθφούν αποφάσεις εν θερμώ. Είναι ένα βράδυ με τεράστιο βαθμό δυσκολίας για την Ομοσπονδία, αλλά και για την ομάδα και τους παίκτες πάνω από όλα.

Είναι ένα βράδυ κατά το οποίο η Εθνική έχει χάσει εντός έδρας από τα Νησιά Φερόε. Τα πάντα απόψε είναι πρόβλημα. Πριν μιλήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή, από τη θέση μου είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσω για το τι θα γίνει. Τρέχουν οι εξελίξεις, θα σας κρατούμε ενήμερους
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.