Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καθάρισε» στο δεύτερο το Βέλγιο (video)

«Καθάρισε» στο δεύτερο το Βέλγιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2014 00:11
Με τους Οριγκί και Λουκάκου να περνάνε στο δεύτερο μέρος και να βρίσκουν δίχτυα, το Βέλγιο κέρδισε με 3-1 την Ισλανδία σε φιλικό που διεξήχθη στις Βρυξέλλες. Επιστροφή για Μπεντέκε.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Ουαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το Βέλγιο πήρε φιλική νίκη με 3-1 επί της Ισλανδίας χάρη στη βοήθεια από τον πάγκο της.

Η ομάδα του Βίλμοτς πήρε προβάδισμα στο 11ο λεπτό με γκολ του Λόμπαερτς, ωστόσο ο Φινμπόγκασον, που το καλοκαίρι απασχόλησε τον Ολυμπιακό, απάντησε στο 13’ για τους Ισλανδούς.

Στην επανάληψη, Οριγκί και Λουκάκου μπήκαν στη θέση των Αζάρ και Ντεμπελέ και αποδείχθηκαν «χρυσές» αλλαγές, καθώς ο πρώτος «έγραψε» το 2-1 στο 62’, ενώ ο δεύτερος «σφράγισε» τη νίκη του Βελγίου στο 73’.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μπεντέκε στην Εθνική μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, με τον φορ της Άστον Βίλα να αγωνίζεται για 76 λεπτά στην κορυφή της επίθεσης των Βέλγων.

Βέλγιο: Κουρτουά, Βάντεν Μπόρε (65’ Μενιέ), Άλντερβαϊρελντ, Λόμπαερτς, Φερτόνχεν, Βίτσελ, Φελαϊνί, Ντεμπελέ (46’ Λουκάκου), Γιανουζάι (62’ Μέρτενς), Μπεντέκε (76’ Πρε), Αζάρ (46’ Οριγκί)

Ισλανδία: Κρίστινσον (46’ Γιόνσον), Σέβαρσον, Γιόνασον, Σίγκουρντσον (83’ Έγιολφσον), Μάγκνουσον, Γκίσλασον, Ντάνιελσον (71’ Σκούλασον), Γκούναρσον (46’ Μπιάρνασον), Γκούντμουντσον, Φινμπόγκασον, Κιάρτανσον (73’ Μπέβερσον)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.