Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε ρεβάνς το Μεξικό, τραυματίστηκε ο Αφελάι (video)

Πήρε ρεβάνς το Μεξικό, τραυματίστηκε ο Αφελάι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2014 23:30
Ρεβάνς για τον αποκλεισμό από την Ολλανδία στους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας πήρε το Μεξικό, το οποίο κέρδισε με 3-2 την ομάδα του Χίντινκ σε φιλικό που διεξήχθη στο Άμστερνταμ. Βασικός έπαιξε ο Αφελάι ο οποίος τραυματίστηκε στο 67’.

Σπουδαία φιλική νίκη με 3-2 στην έδρα της Ολλανδίας πήρε το Μεξικό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των «οράνιε» και έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες σε φιλικά παιχνίδια.

Οι Μεξικανοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με ωραίο σουτ του Βέλα, ωστόσο η Ολλανδία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49’ με γκολάρα του Σνάιντερ. Η ομάδα του Ερέρα δεν πτοήθηκε, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο γκολ με τους Βέλα (62’) και Τσιτσαρίτο (69’).

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς με σουτ του Μπλιντ στο 74’ και είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα, με το Μεξικό να παίρνει τη νίκη κόντρα στους Ολλανδούς λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό του από τους «οράνιε» στους «16» του Μουντιάλ.

Βασικός αγωνίστηκε ο Αφελάι, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης με το ιατρικό τιμ της ομάδας να του τοποθετεί πάγο στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

Ολλανδία: Κρουλ, Φλάαρ (24’ Ντε Φράι), Φέλτμαν, Φαν Ριν, Βίλεμς, Ρόμπεν, Σνάιντερ (82' Φερ), Αφελάι (67' Βαϊνάλντουμ), Μπλιντ, Χούντελααρ, Ντεπάι (60' Πρόμις)

Μεξικό: Οτσόα, Γκουαρδάδο, Αγκιλάρ, Αλντρέτε, Αλανίς, Ρέγες, Μ. Ερέρα (61' Κορόνα), Ε. Ερέρα (82' Τζόναθαν Ντος Σάντος), Βάσκες (89' Ροντρίγκες), Βέλα (76' Τζιοβάνι Ντος Σάντος), Τσιτσαρίτο (76' Χιμένες)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.