Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο γκολ στην Ινδία ο Κατσουράνης (video)

Νέο γκολ στην Ινδία ο Κατσουράνης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2014 17:31
Το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα της Ινδίας πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στην ισοπαλία (1-1) της Pune City με τη Chennaiyin για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ στο πρωτάθλημα της Ινδίας ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μετά τη γκολάρα που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική, έδωσε το προβάδισμα στην Pune City, η οποία ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Chennaiyin.

Ο Έλληνας μέσος άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό κόντρα στην ομάδα των Ματεράτσι, Σιλβέστρ και Ελάνο, και παρότι ο τελευταίος αστόχησε σε πέναλτι στο 16’ για την ισοφάριση, ο Μεντόζα ισοφάρισε στο 58’ για το τελικό 1-1.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Pune City του Κατσουράνη έφτασε τους 11 βαθμούς και απέχει έναν από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Chennaiyin και η Atlético de Kolkata.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κατσουράνης με το 3ο γκολ που σημείωσε ανέβηκε στην 2η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τον πρώην παίκτη του Άρη, Κόκε και τους Μεντόζα, Μόριτζ και Τεφέρα, ενώ στην 1η θέση με 8 γκολ βρίσκεται ο Ελάνο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.