Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Τσέλσι για τον τίτλο»

Βενγκέρ: «Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Τσέλσι για τον τίτλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2014 19:09
Ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στην Αγγλία έχρισε την Τσέλσι ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε πως καμία ομάδα στο Νησί δεν δείχνει αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να κοντράρει το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μπορεί να ήρθε ακόμα και στα… χέρια με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως η φετινή Τσέλσι του Πορτογάλου τεχνικού δείχνει ικανή να κατακτήσει άνετα το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, με εξαίρεση τη Σαουθάμπτον που βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ βρίσκονται τουλάχιστον 8 βαθμούς μακριά από τους «μπλε» του Λονδίνου, με τον Αλσατό τεχνικό να δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ομάδα που να έχει δείξει ότι μπορεί να τους κοντράρει:

«Κοιτάξτε τη σεζόν. Η Τσέλσι είναι σε τροχιά για να φτάσει τους 105 πόντους. Με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, εάν συνεχίσει έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα την αγγίξει. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως κάποια άλλη ομάδα είναι ικανή να τους ανταγωνιστεί για τον τίτλο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.