Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με «Τόρο» η Ρόμα, σοκ στο 89’ για Ίντερ (videos)

Σέριε Α: Με «Τόρο» η Ρόμα, σοκ στο 89’ για Ίντερ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2014 00:54
Με τον Τοροσίδη να ανοίγει το σκορ, η Ρόμα κέρδισε με 3-0 την Τορίνο και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την κορυφή. Κέρδισε τη Φιορεντίνα (1-0) στο «Φράνκι» η Νάπολι, σοκ στο 89’ για Ίντερ, 2-2 με Βερόνα, Χριστοδουλόπουλος και Σαβιόλα οι ασίστ στα γκολ των φιλοξενούμενων.

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα, η οποία επικράτησε με 3-0 της Τορίνο στο «Ολίμπικο» και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Οι «τζιαλορόσι» άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με ωραίο γκολ του Τοροσίδη, ενώ Κειτά (27’) και Λιάγιτς (58’) πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα, με τον Μανωλά να παίζει βασικός, δίνοντας όμως τη θέση του στον Ναινγκολάν στο 77ο λεπτό.

«Άλωσε» το «Φράνκι» η Νάπολι, σοκ στο 89’ για Ίντερ


Σέριε Α: Με «Τόρο» η Ρόμα, σοκ στο 89’ για Ίντερ (videos)
Μεγάλη νίκη με 1-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φιορεντίνα πήρε η Νάπολι, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην 3η θέση με 21 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «παρτενοπέι» ήταν ο Ιγκουαίν ο οποίος με δικό του γκολ στο 61’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει την Φιορεντίνα μόλις στην 11η θέση με 13 βαθμούς.

Από την άλλη, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι του Μιλάνου, η Ίντερ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βερόνα, η οποία «τσίμπησε» το βαθμό στο «Μεάτσα» με γκολ στο 89’.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Τόνι, μετά από κεφαλιά-πάσα του Χριστοδουλόπουλου (έπαιξε όλο το ματς όπως και ο Μόρας), «έγραψε» το 1-0 για τη Βερόνα, όμως ο Ικάρντι με δύο γκολ (18’, 48’) έφερε… τούμπα το ματς για την Ίντερ.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Μεδέλ, όμως ο Τόνι αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 81’ ο Μαντορλίνι έριξε στο παιχνίδι τους Σαβιόλα και Λόπεζ και οι δύο αποδείχθηκαν «χρυσές» αλλαγές, καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έδωσε την ασίστ με τακουνάκι για το γκολ του δεύτερου στο 89’ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.