Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα μετά τον Αστέρα για Τότεναμ, νέα νίκη η Νιούκαστλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα μετά τον Αστέρα για Τότεναμ, νέα νίκη η Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2014 18:42
Λίγες ημέρες μετά τη νίκη της κόντρα στον Αστέρα, η Τότεναμ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Στόουκ και υποχώρησε στην 12η θέση με 14 βαθμούς, όσους έχει και η Έβερτον μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Σάντερλαντ. Ασταμάτητη η Νιούκαστλ, 2-0 τη Γουέστ Μπρομ, έπαιξε για περίπου 15 λεπτά ο Σαμαράς.

Την 3η της ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε η Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στο Λονδίνο από την Στόουκ και υποχώρησε στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Μπόγιαν Κρκιτς στην Αγγλία, ενώ στο 33’ ο Γουόλτερς «έγραψε» το 2-0, με την Τότεναμ να μειώνει απλώς στο 77’ με τον Τσαντλί για το τελικό σκορ.

Ισοπαλία για Έβερτον, ασταμάτητη η Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα μετά τον Αστέρα για Τότεναμ, νέα νίκη η Νιούκαστλ
Δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για την Έβερτον, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σάντερλαντ και έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν στον πάγκο τον Μαυρία, προηγήθηκαν στο 67’ με γκολ του Λάρσον, με την Έβερτον να ισοφαρίζει απλώς στο 76’ με πέναλτι του Μπέινς για το τελικό 1-1.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ έπιασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση της βαθμολογίας, καθώς πήρε την 4η συνεχόμενη νίκη της, νικώντας με 2-0 τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς».

Οι «καρακάξες» πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Πέρεζ (45’) και Κολοτσίνι (62’), ενώ να σημειωθεί πως ο Σαμαράς μπήκε στο παιχνίδι στο 76’, ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.