Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διατηρήθηκε στην κορυφή με πεντάρα η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Διατηρήθηκε στην κορυφή με πεντάρα η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2014 22:52
Μόνο για ένα ημίχρονο ζορίστηκε κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο η Ρεάλ, η οποία πάτησε… γκάζι στην επανάληψη και πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στο «Μπερναμπέου» με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στην κορυφή. Τα 18 γκολ στη Πριμέρα έφτασε ο Ρονάλντο, που μοίρασε και δύο ασίστ!

Την 8η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Ρεάλ, η οποία διέλυσε με 5-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Μπερναμπέου» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πριμέρα.

Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Μπέιλ -στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμο- έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ, η οποία πιέστηκε για την ισοφάριση από τη Ράγιο, ωστόσο στο 40’ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ράμος.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μείωσαν με τον Μπουένο σε 2-1, ενώ στο 53’ ο Μπαπτιστάο «πάγωσε» για λίγα δευτερόλεπτα το «Μπερναμπέου» καθώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Κρόος με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 3-1 για την Ρεάλ, η οποία πέτυχε και 4ο γκολ στο 59’, με τον Μπενζεμά να σκοράρει από κοντά μετά από πάσα του Ρονάλντο, ωστόσο το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ.

Ο Μπέιλ είχε μεγάλη ευκαιρία για το 5-1, με τον Άλβαρεζ να αποκρούει στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 83’ ο Ρονάλντο, με το 18ο γκολ του στη Πριμέρα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.