Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα… χειρότερα με Αγκουέρο η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα… χειρότερα με Αγκουέρο η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2014 21:31
Η ΚΠΡ προηγήθηκε δύο φορές (21΄ Όστιν, 76’ Ντεμικέλις αυτ.) κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο με δύο γκολ του Αγκούερο (32’, 83’) έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το Λονδίνο, αλλά επέτρεψε στην Τσέλσι να ξεφύγει με +8 από τους «πολίτες».

Τα δύο γκολ του Αγκούερο κόντρα στην ΚΠΡ (έφτασε ήδη τα 12 τη φετινή σεζόν), δεν ήταν αρκετά ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να φύγει με τη νίκη από το «Λόφτους Ρόουντ», καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Λονδίνο, αποτέλεσμα που έφερε… χαμόγελα στην Τσέλσι η οποία ξέφυγε με +8 από την ομάδα του Πελεγκρίνι.

Η ΚΠΡ μπήκε αρκετά δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 21’ κατάφερε να σκοράρει με τον Όστιν, με την Σίτι όμως να απαντάει στο 32’, καθώς ο Αγκουέρο ισοφάρισε σε 1-1, αν και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει μιας και ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ βρήκε την μπάλα και με το χέρι πριν «εκτελέσει» τον Γκριν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 76’, με τον Όστιν να βγάζει την σέντρα και τον Ντεμικέλις υπό την πίεση του Ζαμόρα, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Σίτι στα επόμενα λεπτά πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση και είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μίλνερ (80’, 81’) και Σανιά (81’), ώσπου στο 83’ ο Αγκουέρο με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφάρισε σε 2-2.
Οι δύο ομάδες πάλεψαν στα τελευταία λεπτά για το νικητήριο γκολ, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε και την Σίτι να βρίσκεται στο -8 από την Τσέλσι και στο -4 από τη 2η Σαουθάμπτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.