Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για 20 ημέρες ο Ζέκα

Νοκ άουτ για 20 ημέρες ο Ζέκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2014 20:55
Νοκ άουτ για τουλάχιστον 20 ημέρες θα μείνει ο Ζέκα καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη μυ. «Κόπηκαν» Ρισβάνης και Χουχούμης για το ντέρμπι, «μέσα» ο Κουτρουμπής.

Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο τραυματισμός του Ζέκα αποδείχθηκε σοβαρός μιας και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη μυ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Έτσι ο Πορτογάλος μέσος χάνει όπως αναμενόταν το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πιθανότατα αυτά με Βέροια και Ντιναμό Μόσχας.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι τους Ρισβάνη και Χουχούμη για λόγους τακτικής, ωστόσο πήρε μαζί του τον Κουτρουμπή ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Μέντες, Μπούι, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.