Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μάτα η Γιουνάιτεντ, νέα νίκη για Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μάτα η Γιουνάιτεντ, νέα νίκη για Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2014 19:48
Με ωραίο γκολ του Μάτα στο 67’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, την ώρα που η Σαουθάμπτον συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στην Πρέμιερ, καθώς νίκησε με 2-0 την Λέστερ και μείωσε στο -4 τη διαφορά της από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε στο «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τα βρήκαν… σκούρα στο πρώτο μέρος, καθώς είχαν μόλις μια καλή ευκαιρία με σουτ του Σο (27’) και τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 39’ με χαμένο τετ-α-τετ του Κάμπελ.
Ο Φαν Χάαλ έριξε στην επανάληψη τον Μάτα και αυτός με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 63’, με τον ίδιο μάλιστα να είχε δοκάρι στο 83’ για να διπλασιάσει τα τέρματα του και της ομάδας του.

Το τελικό 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά της από την τετράδα.

Νέα νίκη για Σαουθαμπτον


Στο -4 από την κορυφή παρέμεινε η Σαουθάμπτον, η οποία κέρδισε με 2-0 την Λέστερ στο «Σεντ Μέρις» και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

Πρωταγωνιστής για τους «Άγιους» ήταν ο Λονγκ, ο οποίος πέρασε στο 68’ και με δύο προσωπικά γκολ (75’, 80’) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Κούμαν, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Πρέμιερ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπέρνλι κέρδισε με 1-0 τη Χαλ, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Άστον Βίλα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.