Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2014 19:02
Η Μπαρτσελόνα «φλέρταρε» με νέο άσχημο αποτέλεσμα στη Πριμέρα, καθώς βρίσκονταν πίσω στο σκορ μέχρι το 73’ στην έδρα της Αλμερίας, ωστόσο Νεϊμάρ (73’) και Άλμπα (82’), μετά από ασίστ του Σουάρες, έκαναν την ανατροπή (2-1) και επέτρεψαν στους Καταλανούς να περάσουν προσωρινά στην κορυφή.

Έστω και δύσκολα, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς με πρωταγωνιστή τον Σουάρες (δύο ασίστ), η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Αλμερίας.

Ο Μέσι δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε κενή εστία, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι και η Αλμερία μετά από εξαιρετική αντεπίθεση στο 37’, κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Μπιφούμα.

Ο Λουίς Ενρίκε έριξε στην επανάληψη τους Σουάρες και Νεϊμάρ και μετά από τη συνεργασία των δύο παικτών στο 73’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Ουρουγουανό να «σερβίρει» και τον Βραζιλιάνο να «εκτελεί» για το 1-1.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Άλμπα, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ασίστ του Σουάρες και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Μπαρτσελόνα η οποία ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή με +1 από τη Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.