Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Άνφιλντ» η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Άλωσε το «Άνφιλντ» η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2014 16:43
Με γκολ των Κέιχιλ (14’) και Ντιέγκο Κόστα (67’), η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και ξέφυγε προσωρινά με +9 από την Μάντσεστερ Σίτι. Προηγήθηκαν με τον Τσαν (9’) οι γηπεδούχοι οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε για πέναλτι.

Όπως και πέρσι, η Τσέλσι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Λίβερπουλ, καθώς οι «μπλε» πήραν τη νίκη με 2-1 στο «Άνφιλντ» και ξέφυγαν με +9 από την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό με σουτ του Τσαν, με τη μπάλα να κοντράρει στον Κέιχιλ και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουρτουά. Ωστόσο ο αμυντικός των φιλοξενούμενων πήρε… ρεβάνς στο 14’, καθώς με δική του κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1, «παγώνοντας» το «Άνφιλντ».

Η Τσέλσι προσπάθησε για την ανατροπή πριν το ημίχρονο έχοντας δύο καλά σουτ με τον Αζάρ που κόντραραν σε αμυντικούς και αφού ο Κουρτουά απόκρουσε στο 53’ το σουτ του Στέρλινγκ, ο Ντιέγκο Κόστα έφερε… τούμπα το ματς στο 67’, μετά από φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική προσπάθεια του Αθπιλικουέτα.

Η Λίβερπουλ κέρδισε μέτρα στα επόμενα λεπτά χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει, αν και στο 88’ φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Κέιχιλ στην περιοχή.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» που της επιτρέπει να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Από την πλευρά της η Λίβερπουλ έμεινε στην 7η θέση με 14 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.