Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Άγγιξε» τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: «Άγγιξε» τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2014 00:04
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 στο 81’ στην έδρα της Φιορεντίνα με γκολ του Μάρτενς, ωστόσο το φάουλ του Πασκουάλ στο 88’ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 και δεν επέτρεψε στον «δικέφαλο του Βορρά» να φύγει με το πολύτιμο «διπλό» από το «Αρτέμιο Φράνκι». Στο +3 η Γκινγκάμπ, νίκησε με 2-0 την Ντιναμό Μινσκ.

Παρά τις απουσίες και την πίεση της Φιορεντίνα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Ιταλία, αποτέλεσμα που μάλιστα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς ισοφαρίστηκε στο 88’ από τους «βιόλα»!

Έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Γκολάσα και πάσα του Αθανασιάδη, ο Μάρτενς έδωσε στο 81’ το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ισοφαρίστηκε μεν στο 88’ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασκουάλ, ωστόσο» κρατήθηκε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η ομάδα του Αναστασιάδη έφτασε τους 4 βαθμούς και θα τα δώσει όλα στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ντιναμό Μινσκ (εκτός) και Γκινκάμπ (εντός) δίνοντας μάχη με την γαλλική ομάδα για τη 2η θέση.

Η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Γκόμεζ στο 9’ και στο 17’, με τον Γερμανό φορ να αστοχεί ξανά στο 25’ από εξαιρετική θέση.

Τρία λεπτά μετά ο Γλύκος είπε «όχι» σε σουτ του Βάργκας, ενώ στο 30’ πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε κεφαλιά του Γκόμεζ, παίκτη που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Οι «βιόλα» είχαν δύο νέες ευκαιρίες πριν το ημίχρονο με τους Πασκουάλ (41’) και Γκόμεζ (44’), με τον «δικέφαλο του Βορρά» να μπαίνει πιο δυνατά στην επανάληψη και μάλιστα στο 55’ σημείωσε γκολ με τον Αθανασιάδη, το οποίο όμως ακύρωσε ο διαιτητής για οφσάιντ σε μία οριακή φάση.

Η ιταλική ομάδα δεν μπόρεσε, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, να ανησυχήσει σε πολλές περιπτώσεις την εστία του ΠΑΟΚ και στο 81’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Γκολάσα, ο Μάρτενς «πάγωσε» το «Αρτέμιο Φράνκι». Ωστόσο, στο 89’ ο Πασκουάλ πέτυχε το γκολ τις ισοφάρισης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η βαθμολογία:

1. Φιορεντίνα 10
2. Γκινγκάμπ 7
3. ΠΑΟΚ 4
4. Ντιναμο Μινσκ 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Ντιναμό Μινσκ – ΠΑΟΚ
Γκινγκάμπ - Φιορεντίνα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.