Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Πόρτο, πεντάρα η Σαχτάρ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Πόρτο, πεντάρα η Σαχτάρ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2014 01:13
Η Πόρτο κέρδισε με 2-0 τη Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και εξασφάλισε την πρόκριση, την ώρα που η Σαχτάρ διέλυσε με 5-0 τη ΜΠΑΤΕ στο Λβιβ, με τον Λουίς Αντριάνο να πετυχαίνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 9 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με πρωταγωνιστή τον Μπραχίμι (γκολ και ασίστ), η Πόρτο κέρδισε με 2-0 τη Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16’ του θεσμού.

Οι «δράκοι» είχαν χαμένο πέναλτι με τον Μαρτίνεζ στο 42’, όμως ο ίδιος μετά από ασίστ του Μπραχίμι, «έγραψε» το 1-0 στο 55’.

Τη σκυτάλη, πήρε ο Αλγερινός, ο οποίος με προσωπικό γκολ στο 55’ «σφράγισε» τη νίκη για τους Πορτογάλους, με τη Μπιλμπάο να μένει με μόλις ένα βαθμό!

Διέλυσε (ξανά) τη ΜΠΑΤΕ η Σαχτάρ


Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Πόρτο, πεντάρα η Σαχτάρ (videos)
Μετά τη νίκη της με 7-0 στο Μπορίσοφ, η Σαχτάρ κέρδισε αυτή τη φορά με 5-0 τη ΜΠΑΤΕ στο Λβιβ και θέλει ένα βαθμό για να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση στους «16».

Οι Ουκρανοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σρνα (19’) και Τεξέιρα (48’) και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους λόγω αποβολής του Γκαϊντουτσίκ.

Στην επανάληψη ο Λουίς Αντριάνο σημείωσε χατ-τρικ (58’ πεν., 82’, 90’) και έφτασε τα 9 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (τα 8 κόντρα στη ΜΠΑΤΕ), διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Η βαθμολογία

1. Πόρτο 10
2. Σαχτάρ 8
3. ΜΠΑΤΕ 3
4. Μπιλμπάο 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.